DEFA eRange® Duo kahdella kiinteällä tyypin 2 latauskaapelilla

2890,00 €

Hinnat alkaen.

DEFA eRange® Duo -latausasemassa sisältää 2 kpl kuuden (6) metrin kiinteitä Type 2 -latauskaapeleita ja latausteho on yhteensä jopa 22 kW jaettuna.

Pyydä tarjous

Kuvaus

Tuotekuvaus

DEFA eRange® Duo -latausasemassa sisältää 2 kpl kuuden (6) metrin kiinteitä Type 2 -latauskaapeleita ja latausteho on yhteensä jopa 22 kW jaettuna kahteen latausliitäntään. Kaikki latausaseman komponentit on suunniteltu pohjoisen olosuhteisiin kestämään pakkasta, lunta, vettä ja jäätä. Latausasema on tyylikäs, ja se sopii monenlaisiin ympäristöihin.

Latausasema toimii täysin itsenäisesti tai se voidaan liittää osaksi CLU:n (CloudCharge Unit) ohjaamaa latausjärjestelmää. Saatavilla oleva virta jaetaan tasan latauspisteiden kesken tai ne voidaan pysyvästi asettaa pienemmälle teholle saatavilla olevan virran mukaan. Latausasema on modulaarisesti rakennettu, joten tarvittaessa varaosia on helppo vaihtaa. Latausasema on erittäin asentajaystävällinen ja helppokäyttöinen.

Latausaseman RFID-lukija huolehtii latausoikeuksien todentamisesta sekä sisäisestä kuormanohjauksesta.

Tekniset tiedot:

Toimitussisältö: 1 kpl latausasema, 4 kpl seinäasennusruuvit, 4 kpl ruuvit asennuslevyyn, 1 kpl kolmioavain, 5 kpl RFID-käyttäjäkortteja, 1 kpl ohjelmointikortti, kaapelin läpivientitiiviste, pikakäyttöohje.

Tuote pitää kierrättää sähköromuna.

Latausasema voi toimia itsenäisesti tai se voidaan liittää verkkoon CLU:n avulla.

Kaikissa latausasemissa on asennusohjelmalla säädettävä teho ja erillinen RFID-ohjausohjelmisto, joka on saatavilla DEFA:lta. Ennen tehdasasetuksien muuttamista suosittelemme ottamaan yhteyttä tekniseen tukeemme.

Ladattavat tiedostot:

709684 – eRangeDUO 22kW 3P 2xT2-C RDC RFID (FI) (pdf)
Käyttöohje – eRange Duo [ENG] (pdf)