InterControl HyperCharger DC-latauslaite

DC-latauslaitteet soveltuvat parhaiten raskaan kaluston lataamiseen varikoilla sekä julkiseen lataukseen hotelleiden ja liiketilojen pysäköintipaikoille.

Pyydä tarjous

Kuvaus

Hypercharger – markkinoiden tehokkain suurteholatauslaite

Hypercharger on markkinoiden kompaktein ja tehokkain suurteholatauslaite. Se on suunniteltu vastaamaan alan normeihin, standardeihin ja sähköautojen uusiin malleihin nyt sekä tulevaisuudesssa. Laite on saatavilla kahdessa kotelokoossa, neljällä tehovaihtoehdolla ja monilla eri kaapelivaihtoehdoilla. Hypercharger antaa latausjännitteen 150 VDC:stä jopa 1000 VDC:hen, joka mahdollistaa kehittyneimpien sähköajoneuvojen ja raskaan liikenteen ajoneuvojen lataamisen CCS-latausportilla. Suurta, 15″ näyttöä on mahdollista hyödyntää mainonnassa.

Ominaisuudet

Ylivoimainen muotoilu, helppokäyttöisyys, luotettavuus ja paras mahdollinen latauskokemus takaavat asiakastyytyväisyyden. Muotoilu mahdollistaa myös tehokkaan tilankäytön asennuspaikassa. Useimmat ongelmat ovat ratkaistavissa valmistajan etäyhteydellä jopa ennen kuin käyttäjät tai operaattorit huomaavat niitä. Hypercharger on asennettavissa yhdellä 75 kW:n tehomoduulilla ja moduuleita voidaan lisätä myöhemmin, kun tehon tarve kasvaa. Hypercharger on helposti skaalattavissa ja helposti huollettavissa.

Katso video

Rakenna oma Hyperchargerisi

Konfiguraattorilla pystyt rakentamaan oman Hyperchargerisi erilaisilla ominaisuuksilla ja moduuleilla.

Rakenna tästä