EV-inno Oy | sähköauton latausasemat

Kotilataus

Lataa sähköauto kotona

Älykkäät sähköauton latausratkaisut avaavat oven uuteen todellisuuteen. Valikoimaamme kuuluu johtavien valmistajien latausratkaisuja, joiden avulla käytettävissäsi on joka aamu täyteen ladattu auto, joka on ladattu yöllä eli silloin, kun sähkö on halvinta.

Latausaseman asentaminen kotiin

Kotilatausratkaisua suunnitellessa on aina muistettava huomioida kaksi tärkeää seikkaa: Ensinnäkin on selvitettävä, miten älykäs, turvallinen ja helppokäyttöinen ratkaisu on. Toisekseen on otettava huomioon ratkaisun hankkimisen ja asentamisen kustannukset.

Omakotitaloihin sopivat latausratkaisumme ovat helppoja käyttää ja niiden tuotannossa on huomioitu kestävä kehitys. Alan johtavat latausasemat mahdollistavat sähköauton vastuullisen ja kustannustehokkaan lataukseen.

Kotilataus säästää aikaa ja rahaa

Monelle sähköauton omistajalle on ensiarvoisen tärkeää, että auton voi ladata tehokkaasti ja vastuullisesti. Useimmat huomaavat nopeasti, että kaapeleiden, asemien ja turvallisuuden hallinta on vaativaa, minkä vuoksi monet lataavat ajoneuvojaan julkisilla latausasemilla. Usein olisi kuitenkin fiksumpaa ladata ajoneuvo kotona.

Yksi tärkeimmistä syistä hankkia latausasema on se, että autoa ei tarvitse ladata liikkeellä ollessa. Kun auton lataa kotona, polttoainekäyttöisen auton omistamisen arkeen kuuluneen tankkausruljanssin voi unohtaa tyystin. Älykkään latauksen avulla sinua odottaa aamuisin aina täyteen ladattu auto, joka vie sinut sinne minne haluatkin.

Katso tuotteet

Täytä kartoituslomake ja olemme sinuun yhteydessä

Mistä lähdetään liikkeelle?

Latausasemaa hankittaessa suosittelemme aina ensimmäiseksi tekemään esikartoituksen.

  1. Ensin selvitetään, minne haluat kotilatauslaitteen. Tuleeko se autotallin viereen, autotalliin vai pihalle?
  2. Mikä on arvioitu matka sähkökeskukselta toivotulle latauspisteelle? Entä mikä on kotisi pääsulakkeen koko? Onko se esimerkiksi 3 X 25A?
  3. Viimeiseksi kuvataan kaapelointireitti. Se tarkoittaa sitä, että halutaanko kaapelointi seinälle pintavetona vai kaivetaanko maan alle?
Mitä latausaseman asennus sisältää
  1. 10 m kaapelia (minimi 5×2,5). Asennamme aina 3-vaihekaapelin, vaikka latausasema olisi teholtaan pienempi.
  2. Laitteiden asennus käyttövalmiiksi
  3. Ajomatkaa 40 km

Tutustu tarkemmin asennuksen sisältöön täältä.